Slapen op het strand van Groede

"Het einde van de dag nadert. De rust op het strand van Groede keert terug. We hebben het strand nu helemaal voor onszelf en genieten van ons panoramahuisje aan de Zeeuwse kust"
Panoramahuisje
"We liggen boven in bed na een heerlijke stranddag. De bovenste gordijnen laten we open. De vuurtoren aan de overkant zwaait in de verte naar ons. We vallen in slaap met het ruisen van de zee. "
Verblijf
"De volgende morgen is het de zon die ons wakker kust. Goedemorgen strand, goedemorgen zee. Er hangen heerlijke verse broodjes aan de deur. Een ontbijt aan zee, dat smaakt. "
Omgeving
"De streek heeft veel fiets- en wandelroutes. Via de Panoramaweg sta je zo in het vissersdorp Breskens. Vestingstadje Sluis en de historische stad Brugge in België zijn zeker een bezoek waard. "
content-box-top
Slapen aan zee
Slapen aan één van de schoonste stranden van Nederland? Beleef een unieke strandervaring in een strandslaaphuisje direct op het strand van Groede in Zeeuws-Vlaanderen. De strandslaaphuisjes hebben een open karakter met een prachtig panoramisch uitzicht over het strand, de zee en de duinen. 
content-box-top