Slapen op het strand van Groede

We kunnen voorzichtig positief zijn! Vanaf 1 mei mogen wij u weer ontvangen in onze panoramahuisjes. U heeft hier de ruimte om te genieten van de rust, alleen of samen met uw gezin. Spelen in het zand, het ruisen van de golven, met de zon op je huid. Even helemaal niets. “Thuis” werken wordt door het uitzicht op zee een bijzondere ervaring! Gasten met een reservering in de komende periode worden per email op de hoogte gebracht over de mogelijkheden van hun verblijf.

Ook zijn er een aantal voorzieningen voor u beschikbaar, zoals de broodjesservice voor een goede start, de frituur op de camping om lekker(s) af te halen en de vernieuwde Vakantiewinkel voor een afhaalpizza en het overige assortiment. Animatievoorzieningen en een diner buiten de deur behoort nog niet tot de mogelijkheden wegens de Coronamaatregelen.

Uiteraard nemen we passende maatregelen om de gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. Houd rekening met de voorzorgsmaatregelen zodat we samen een fijn verblijf mogelijk kunnen maken.

Interesse in een verblijf aan zee? Bekijk de beschikbaarheid via de reserveringsbalk hierboven. 
---Interesse in een lastminute? Neem contact op met onze receptie +31 (0)117 37 13 84 ---


"We liggen boven in bed na een heerlijke stranddag. De bovenste gordijnen laten we open. De vuurtoren aan de overkant zwaait in de verte naar ons. We vallen in slaap met het ruisen van de zee. "

 
Panoramahuisje
"We liggen boven in bed na een heerlijke stranddag. De bovenste gordijnen laten we open. De vuurtoren aan de overkant zwaait in de verte naar ons. We vallen in slaap met het ruisen van de zee. "
Verblijf
"De volgende morgen is het de zon die ons wakker kust. Goedemorgen strand, goedemorgen zee. Er hangen heerlijke verse broodjes aan de deur. Een ontbijt aan zee, dat smaakt. "
Omgeving
"De streek heeft veel fiets- en wandelroutes. Via de Panoramaweg sta je zo in het vissersdorp Breskens. Vestingstadje Sluis en de historische stad Brugge in België zijn zeker een bezoek waard. "
content-box-top
Slapen aan zee
Slapen aan één van de schoonste stranden van Nederland? Beleef een unieke strandervaring in een panoramahuisje direct op het strand van Groede in Zeeuws-Vlaanderen. De panoramahuisjes hebben een open karakter met een prachtig uitzicht over het strand, de zee en de duinen. 


Vanaf 27 maart is de strandcamping geopend. Tot die tijd zijn de wasserette, brasserie, frituur en winkel nog gesloten. U kunt gebruik maken van de broodjesservice en van de horeca in de buurt. 
 
content-box-top