Slapen op het strand van Groede

Reserveringen 2018
De panoramahuisjes worden verhuurd t/m eind oktober 2018. Voor deze gehele periode zijn alle huisjes reeds gereserveerd. 

Reserveringen 2019 
Het is momenteel nog niet niet mogelijk te reserveren voor 2019. Indien u interesse heeft kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief via de aanmeldbalk onderaan deze pagina. Wij informeren u dan later over de boekingsmogelijkheden voor 2019. 
Panoramahuisje
"We liggen boven in bed na een heerlijke stranddag. De bovenste gordijnen laten we open. De vuurtoren aan de overkant zwaait in de verte naar ons. We vallen in slaap met het ruisen van de zee. "
Verblijf
"De volgende morgen is het de zon die ons wakker kust. Goedemorgen strand, goedemorgen zee. Er hangen heerlijke verse broodjes aan de deur. Een ontbijt aan zee, dat smaakt. "
Omgeving
"De streek heeft veel fiets- en wandelroutes. Via de Panoramaweg sta je zo in het vissersdorp Breskens. Vestingstadje Sluis en de historische stad Brugge in België zijn zeker een bezoek waard. "
content-box-top
Slapen aan zee
Slapen aan één van de schoonste stranden van Nederland? Beleef een unieke strandervaring een strandslaaphuisje direct op het strand van Groede in Zeeuws-Vlaanderen. De strandslaaphuisjes hebben een open karakter met een prachtig panoramisch uitzicht over het strand, de zee en de duinen. 
content-box-top