Tijdens uw verblijf

content-box-top

Service aan zee

"De volgende morgen is het de zon die ons wakker kust. Goedemorgen strand, goedemorgen zee. Er hangen heerlijke verse broodjes aan de deur. Een ontbijt aan zee, dat smaakt." 

Slapen op het strand is een bijzondere beleving. Wij willen u tijdens uw verblijf graag in de watten leggen, zodat u zorgeloos van uw vakantie aan zee kunt genieten.

content-box-top
content-box-top

Parkeren

Gratis parkeren
Uw verblijf is inclusief een gereserveerde parkeerplaats aan de voet van het duingebied bij Strandhuys de Vrijbuyter, tegenover de ingang van de Strandcamping Groede. De panoramahuisjes bevinden zich op circa 700 meter van de parking en zijn bereikbaar via een verhard duinpad en een korte strandwandeling. Uw gereserveerde parkeerplaats herkent u aan de foto en de naam van uw huisje. 
Krijgt u bezoek tijdens uw verblijf? Zij kunnen voor € 5 per dag een parkeerplaats bijboeken.
content-box-top
content-box-top

Bagageservice

Geen gesjouw tijdens uw vakantie
Grote bagagestukken brengen wij vanaf de gereserveerde parkeerplaats bij Strandhuys De Vrijbuyter naar uw panoramahuisje. In de maand maart is deze service beschikbaar op maandag en vrijdag. Voor handbagage of boodschappen staat uw eigen bagagewagen klaar. Deze kunt u tijdens uw verblijf altijd gebruiken.  


content-box-top
content-box-top

Fietsenstalling

Fietsen door de duinen
Onze streek is bekend vanwege de mooie en veilige fietsmogelijkheden. Voor uw fiets hebben we dan ook een afgesloten fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen. De fietsenstalling vindt u bij de parkeerplaats bij Strandhuys de Vrijbuyter. Neemt u zelf geen fietsen mee? Het is ook mogelijk een fiets te huren bij de receptie van Strandcamping Groede.
content-box-top
content-box-top

Wifi

Online aan zee
In ieder panoramahuisje is er gratis wifi en ligt een tablet. Via de tablet kunt u televisie kijken en diverse apps gebruiken. Het indrukwekkende scheepvaartverkeer zorgt voor live televisie. Op de tablet vindt u via een app alle informatie terug over de langsvarende schepen. Uiteraard kunt u ook de krant lezen of het weerbericht volgen. 
 
content-box-top
content-box-top

Voorzieningen Strandcamping Groede

Onze medewerkers staan graag voor u klaar
Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de voorzieningen van Strandcamping Groede. Zo kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan het recreatieprogramma (afhankelijk van het seizoen), 's avonds een hapje eten in de brasserie en naar de frituur voor een lekker ijsje. Tevens kunt u op de strandcamping gebruik maken van de wasserette.

Bij aankomst meldt u zich aan de receptie van Strandcamping Groede. Hier ontvangt u de sleutel van uw panoramahuisje. Ook kunt u hier terecht voor informatie over de omgeving, fietsroutes, fietsverhuur, etc. In noodgevallen zijn wij 24 uur per dag (telefonisch) bereikbaar. Op de dag van aankomst is het huisje vanaf 15.30 uur beschikbaar en op uw vertrekdag tot 10.30 uur. 
content-box-top
content-box-top

Vakantie met hond

Aan zee met uw viervoeter
In een aantal huisjes is ook de hond welkom. Heerlijk rennen, graven, zwemmen en ravotten op het Zeeuwse strand. In de periode van 1 mei t/m 30 september mag uw hond na 18.00 uur tot de volgende ochtend 10.00 uur vrij rondlopen. Vanaf 10.00 tot 18.00 uur moeten honden aan de lijn. Van 1 oktober tot 1 mei mag uw hond de hele dag loslopen. Let er uiteraard op dat andere strandgasten geen hinder ondervinden. Bij aankomst ontvangt u in de receptie gratis hondenzakjes. Wij houden het strand graag schoon en fris. U toch ook?


 
content-box-top
content-box-top

Broodjesservice

Ontbijten op het strand
Geen zin om ’s ochtends zelf broodjes te halen? Bestel dan verse broodjes bij de receptie. Wij brengen uw bestelling de volgende ochtend tot aan de deur. Zo kunt u - met de voetjes in het zand - ontspannen genieten van een heerlijk ontbijt aan zee. 


content-box-top